Springertjes in de Speeltuin

De springertjes zijn op zaterdag naar de camping ‘het genieten’ geweest. Ze konden buiten en binnen spelen. Binnen was er een groot speelparadijs met glijbanen, klimtoestellen, ballen, buizen waar je in kon kruipen en een ballenbak. Het was heerlijk weer die dag. Ze konden dus lekker spelen met het water, ze waren daarom ook lekker nat. Nadat ze even lekker gespeeld hadden kregen ze wat te drinken en een zakje chips. Ze wisten niet snel hoe ze het op moesten eten, zodat ze weer lekker verder konden spelen. Voor de kinderen kon het wel de hele dag duren, maar helaas was het om 4 uur toch echt weer tijd om naar huis te gaan. Ze hebben zich prima vermaakt, waren lekker nat en we vonden het erg gezellig.

Zie hier de foto’s:

Spelen in de waterspeeltuin.Spelen in de waterspeeltuin:                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Lars speelt lekker in de binnenspeeltuin:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lekker smullen van de chips:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Even lachen voor het vogeltje:

 

Springertjes bakken Pizza

De pizza
 De springertjes hebben op 19 mei pizza gebakken! Eerst mochten ze lekker kliederen met tomatensaus, en daarna hebben ze de mooiste gezichtjes pizza's gemaakt. Ze waren toch wel een halfuurtje zoet met het versieren van hun pizza's, en vonden het allemaal erg leuk.

 

 


 Daarna zijn we naar buiten gegaan, om van het mooie weer te profiteren. We hebben diverse spelletjes gedaan, waaronder het stippen-spel. Hierbij deden ze erg goed mee.

 

 

 


En daarna lekker de gebakken pizza opeten. Jammie, jammie. groetjes,
Merne en Djaina