Sponsors

Jong Nederland Drunen

heeft enkele sponsors die wij erg dankbaar zijn voor hun financiele bijdrage. Jong Nederland is een laagdrempelige club en dat willen we ook graag zou houden. Ons streven is om met een zo laag mogelijk contributie zo veel mogelijk te doen. Elke financiele ondersteuning of gift in welke vorm dan ook is welkom.

Wij bedanken:
                                

 1. Optiek van de Dries, opticien. http://www.optiekvandendries.nl/ Jaarlijkse financiele bijdrage. 
 2. Cafetaria Jansen, Cafetaria, http://cafetariajansen.nl/ Friet voor alle kinderen tijdens weekendkamp.
 3. Bakkerij Hans van Beijnen, http://www.hansvanbeijnen.nl/ Alle brood voor zomerkamp en weekendkamp.
 4. Bakker Allard, http://www.bakkerallard.nl/ Deeg voor primitief broodbakken tijdens de open dag.
 5. Maxilia , http://www.maxilia.nl/ VR-Brillen voor leuke spelletjes (wereld op zijn kop, alles van links naar rechts omgedraaid) tijdens zomerkamp en stafweekend.
 6. Lidl, supermarkt, https://www.lidl.nl/  voor het ontvangen van een check van €1000. Dit geld gaan we gebruiken voor onze kampen in 2018.
 7. Rabobank de Langstraat, voor de actie "spek je clubkas"
 8. Oranjefonds, http://www.oranjefonds.nl/ voor de financiele bijdrage "NL-doet",
 9. van Beek, maatwerk in schroeftransport, https://www.van-beek.nl/ voor een bijdrage om de noodverlichting in onze "Boerderij" te vervangen voor milieu vriendelijke en energie zuinige LEDnoodverlichting.
 10. NoodverlichtingLED.nl, Webshop, https://www.noodverlichtingLED.nl, voor een passende korting op de aankoop van onze LED noodverlichting.
 11. Rola Brandbeveiliging B.V., http://www.roladrunen.nl/, voor het uitvoeren van de jaarlijkse keuring van onze blusmiddelen.

Natuurlijk zijn er nog meer bedrijven die JongNggggggtehh       Bijdrage burendagppNatuurlijk zijn er nog meer bedrijven die Jong Nederland Drunen een warm hart toe dragen en dat op de een af andere manier uiten; Belisol uit Den Bosch voor het gebruik van de aanhanger op kampen en de EMTE Drunen voor hoge korting en service.

Als u Jong Nederland Drunen ook een warm hart toedraagt en ons op de een of andere manier wilt ondersteunen neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u zeer dankbaar.

              

v