Verhuur

De blokhut ligt in Drunen in Noord- Brabant. Het is een voormalige boerderij die nu in het dorp ligt. De boerderij ligt op een ruim perceel van 1000 m²  en is bijna geheel omsloten door een hekwerk en een haag. Er zijn geen directe buren binnen een afstand van 50m. Het ligt gunstig ten opzichte van de winkels en overige voorzieningen.

De Loonse en Drunense duinen met zijn stuifzandgebieden en bossen liggen op loopafstand van ongeveer 15 minuten. Je mag hier hutten bouwen, over het zand lopen en bosspelen houden.

Op loopafstand van ongeveer 15 minuten ligt een groot buiten zwembad met een 25m, 50m, een speelbad met waterattributen en kleuterbad. Op het terrein van het zwembad is een grote ligweide met twee speeltuinen, een volleybal-, voetbal en basketbalveld, tafeltennistafels en gelegenheid om te skaten. De winkels liggen op ongeveer 5 minuten lopen. De stad 's-Hertogenbosch ligt op 15 minuten met de auto. Je kan ook goed fietsen langs mooie routes.


De voormalige boerderij heeft een grote eet/speelruimte (de voormalige stal) een `geheel vernieuwde grotendeels Roestvaste keuken met groot 4 pits gasstel, koelen – vrieskast.

Naaste een grote wasbak, zijn er 2 toiletten en 2 douches (per douche 2 douchekoppen), volgens de laatste stand der wetgeving. Door de moderne opbouw zijn deze sanitair groepen makkelijke schoon te houden.

 

Ook is er een staflokaal. Op de bovenverdieping zijn drie slaapzalen voor ongeveer 40 kinderen. Op dit moment is het alleen toegestaan door de gemeente om boven te slapen als er iemand ’s nachts de wacht houdt.

We zijn de eerste week van de zomervakanties zelf ook op kamp en nemen dan  de pannen en een aantal banken mee. Je moet deze dus zelf meebrengen. Dit wordt op tijd meegedeeld.

Huurprijs 2017.

De huurprijs bedraagt € 100 per nacht inclusief gas,licht en water. Bij meer dan 20 personen komt er € 4 per persoon per nacht bij, inclusief gas, licht en water.

Voor het een weekend gelden andere prijzen: het hele weekend (vrijdag t/m zondag) kost € 300 (tot max 40 personen), de kosten voor Zaterdag t/m Zondag zijn €200 (tot max 40 personen).

Bij het achterlaten van het huisvuil wordt bij een weekend €10 en bij een week €20 in rekening gebracht, dit wordt achteraf verrekend met de borg.

Onderaan deze pagina staat een agenda waarin te zien is wanneer ons gebouw al bezet is. Tijdens de zomervakantie van regio zuid wordt "De Boerderij" in de eerste 2 weken alleen per hele week verhuurd.

Normaal gesproken is de boerderij bij huur volledig beschikbaar voor de huurder. Bij slechte weersomstandigheden kan het voorkomen dat onze eigen groepen binnen moeten groepdraaien. Op vrijdagavond is dit tussen 19:00u en 21:30u en op zaterdagmiddag tussen 14:00u en 16:00u. Welke ruimte hiervoor gebruikt wordt gaat in onderling overleg. Bij mooi weer kan het ook voorkomen dat de leiding aan het begin en aan einde van het groepdraaien even snel materiaal komt pakken/opruimen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe het er bij Jong Nederland Drunen uitziet? Wil je weten of het passend is voor jouw club? Ja? Dan nodigen we je graag uit om een keertje te komen kijken. Via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je met ons in contact komen om een afspraak te maken of om "De Boerderij" te huren.