Verhuur

Verhuur

De Boerderij

Ons clubgebouw, ofwel blokhut, ligt in Drunen in de provincie Noord-Brabant en is een voormalige boerderij. De Boerderij is al vele jaren een boegbeeld in Drunen en ligt in het dorp op de hoek van de Torenstraat en de Statenlaan. Het gebouw ligt op een ruim perceel van 1000 m² en is geheel omsloten door een hekwerk en een haag. Er zijn geen directe buren binnen een afstand van 50m. Het ligt gunstig ten opzichte van de winkels en overige voorzieningen.

De Boerderij is geschikt als groepsaccomodatie voor groepen tot 40 personen. Er is hier alle ruimte voor binnen- en buitenactiviteiten. Het gebouw is voorzien van 2 moderne toiletten, 2 douches en een RVS-keuken met 4 pits industrieel gasfornuis. Beneden is er een lokaal (staflokaal) en een grote zaal (deel) waar gegeten, geslapen of gespeeld kan worden. Boven zijn er 3 lokalen die ook gebruikt kunnen worden als slaapzaal. De Boerderij is omgeven door een speelveld. Er mogen geen tenten opgezet worden.

De Boerderij ligt op een paar minuten loopafstand van een groot park met kleine speeltuintjes dat geschikt is voor allerlei activiteiten. Bovendien ligt De Boerderij vlak bij de Drunense Duinen, een prachtig uitgestrekt duingebied met stuifzandvlaktes, dennenbos en vele wandel- fietsroutes. De Drunense Duinen is een ideale locatie voor het organiseren van bosspelen, geo-cachewandelingen, speurtochten, hutten bouwen en fietstochten. Op een half uurtje fietsafstand ligt zelfs Nederlands mooiste pretpark; de Efteling.

Op loopafstand van ongeveer 15 minuten ligt een groot buiten zwembad met verschillende baden, waaronder een speelbad met waterattributen en een kleuterbad. Op het terrein van het zwembad is een grote ligweide met twee speeltuinen, een volleybal-, voetbal en basketbalveld, tafeltennistafels en gelegenheid om te skaten.

Drunen heeft bovendien ook nog twee buitenwaters, vrij toegankelijk, die geschikt zijn om te zwemmen of om bijvoorbeeld te vlotvaren.

Drunen heeft maar liefst 5 supermarkten, er is al een supermarkt op 5 minuten loopafstand van De Boerderij. Naar het centrum van het dorp is het ongeveer 800 meter. Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch zijn omliggende steden die op fietsafstand liggen.

Boerderij Jong Nederland Drunen

Agenda

Ben je nieuwsgierig geworden hoe het er bij Jong Nederland Drunen uitziet? Wil je weten of het passend is voor jouw club? Ja? Dan nodigen we je graag uit om een keertje te komen kijken. Hiernaast kun je zien of onze accommodatie nog beschikbaar is. Je kan ons bereiken door in het onderstaande formulier je vraag te stellen.

Plattegrond

Verhuur

Prijsniveau 2020

Week

Als je onze accommodatie voor een week wil huren dan bedraagt de huurprijs bij 20 personen € 100 per nacht. Bij meer dan 20 personen komt er € 4 per persoon per nacht bij. In de eerste week van de zomervakantie verhuren wij alleen per week. Overige weken in overleg. Bij het achterlaten van het huisvuil wordt bij een week €20 in rekening gebracht, dit wordt achteraf verrekend met de borg. De borg bedragt € 150,00

Weekend

Ons gebouw is door het jaar heen ook in de weekenden te huur. Dit is afhankelijk van onze eigen activiteiten er zal dus per aanvraag bekeken worden of verhuur mogelijk is. Tijdens onze groepstijden kan het zijn dat onze groepen er voor kiezen om in het gebouw groep te draaien, dit is vaak afhankelijk van het weer. In overleg met de huurder wordt er bepaald welke ruimte er door onze eigen groepen gebruikt wordt. Voor een weekend gelden andere prijzen: -het hele weekend (vrijdag t/m zondag) kost € 300 (tot max 40 personen) -de kosten voor Zaterdag t/m Zondag zijn € 200 (tot max 40 personen). Bij het achterlaten van het huisvuil wordt bij een weekend €10 in rekening gebracht, dit wordt achteraf verrekend met de borg. De borg bedraagt € 150,00

Dagdelen

Door de week kan De Boerderij ook gehuurd worden, er wordt verhuurd per dagdeel (4 uur), kosten voor dagdeel zijn €65. Bij het achterlaten van het huisvuil wordt bij een dagdeel €10 in rekening gebracht, dit wordt achteraf verrekend met de borg. De borg bedraagt € 150,00

Opmerking Energiekosten

Door de stijgende energiekosten zijn wij helaas genoodzaakt om deze los door te berekenen. Van de verhuurperiode wordt middels het uitlezen van de slimme meter het verbruik bepaald. De kosten zullen worden ingehouden van de borg.

verhuur

Share
Tweet